Aerospace Days 2013

 aerospace

AeroSpaceDays EUROPE INDUSTRY is the second edition of the B to B meetings dedicated to actors of Aeronautics and Space industries which gather 1,600 companies around 15,000 qualified business meetings. It will be held on the 16th & 17th October 2013 at the Paris Orly Airport.

“In organizarea comuna a Transilvania Aerospace Cluster si Proximum Group din Franta, miercuri 16 Octombrie 2013 a avut loc primul eveniment de business online dedicat firmelor care activeaza in domeniul aerospatial. Pe parcursul unei zile intregi, reprezentantii celor mai importanti actori din aerospace din Transilvania au avut oportunitatea de a avea meetinguri de business cu firme din UE, Canada, Mexic sau US, respectiv spatiul ex-sovietic.

 Dupa cum ne-a declarat Dl Werner Braun, Presedintele Transilvania Aerospace Cluster, evenimentul a permis contactarea a peste 50 de companii, institute de cercetare, universitati avand ca scop fabricatia, cercetarea tehnologica sau serviciile din domeniul aviatiei. Un interes aparte l-au manifestat asociiatiile de profil din mai multe state (aerospace clusters) sau agentii guvernamentale  de dezvoltare a industriei aeronautice.

 Agentii precum ESA (European Space Agency) s-au aratat interesate de posibilitatea de transfer tehnologic catre firme in industria orizontala, precum si de dezvoltarea de parteneriate pe aceasta zona.

 Proximum Group este organizator de actiuni de business bonding pe diferite domenii de activitate. Specificul evenimentelor consta in organizarea unui numar mare de intalniri de business (peste cinci pe zi) focusata pe obiective bine definite, care implica personae cheie din managementul acestora. Marele avantaj este un numar de prime intalniri de business realizate intr-un timp record. Fata de târgurile de profil, nu exista standuri, reprezentantii firmelor având posibilitatea – printr-o aplicatie interactiva – sa selecteze din timp firmele cu care doresc sa se intâlneasca, sa faca un schimb preliminar de informatii, cele 30 de minute dedicate meeting-ului efectiv reprezentând finalitatea unei abordari pragmatice si eficiente. Partenerul in Romania al Proximum Group este Transilvania Aerospace Cluster, asociatie de profil care reuneste firme precum Premium Aerotec, Eurocopter, Aernova, Nuarb Aerospace, Cenit, Hawema Tooling, Agentia Metropolitana Brasov si Universitatea Transilvania Brasov.

26
sept.
posted in: Events
Comentariile sunt închise pentru Aerospace Days 2013