AeroConsult 2012

Pe data de 27 aprilie 2012 a avut loc Targul de consultanta si promovare a aviatiei in randul studentilor si a tinerilor absolventi, AeroConsult 2012. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul proiectului „2012 – Anul aviatiei Romanesti”, aceasta initiativa datorandu-se faptului ca anul acesta se implinesc 140 de ani de la nasterea lui Traina Vuia, 130 de ani de la nasterea lui Aurel Vlaicu si 40 de ani de la disparitia lui Henri Coanda.

Din partea firmei NUARB au participat Dl. Director Tehnic Gabriel Dima si seful Departamentului de Stress, Dl. Marius Diaconu. In cadrul evenimentului s-au prezentat atat oferte de joburi pentru studenti, cat si oferte de practica.

Consideram ca evenimentul a fost bine organizat si a fost o ocazie buna pentru a cunoaste tinerii absolventi si pentru a-i familiariza pe acestia cu oferta firmelor de aviatie din Romania.

Firma NUARB a participat alaturi de reprezentati ai altor firme din domeniul ingineriei si productiei aeronautice, dar si alaturi de reprezentati ai autoritatilor de resort.

06
mai
posted in: Events
Comentariile sunt închise pentru AeroConsult 2012